Balustrade terasa

Balustrade executate din fier forjat, in special pentru terase sau balcoane. Montajul poate fi realizat cu usurinta, se livreaza impreuna cu montantii de prindere si kitul de accesorii complet.

Balustradele de terasa din fier forjat sunt destinate montajului exterior. Acestea ofera protectie, siguranta si un aspect placut locuintei. In alegerea balustradelor pentru terasa este important design-ul, calitatea finisajelor, vopseaua si adaptarea armonioasa la exteriorul constructiei. Balustrada contine elemente confectionate din fier forjat, avand un design modern si materiale calitative. Pentru balustrade terasa modelele pot fi extrem de diverse, de la cele simple pana la cele complexe, cu multe ornamente.

Montajul pentru balustrade terasa poate fi in partea laterala sau pe suprafata suport. Rezultatele sunt diferite. Se castiga spatiu la prinderea laterala a balustradei.

GardForjat realizeaza la comanda balustrade terasa conform dimensiunilor necesare pentru fiecare client in parte.

Tags: balustrade terasa, balustrade fier forjat, balustrada terasa fier forjat, modele balustrade terase, balustrade exterior, balustrade balcon, terase din fier forjat