Gardforjat.ro este mai mult decat o platforma on-line menita sa comercializeze produse si structuri din fier forjat si metal. Platforma on-line este doar interfata unui atelier dinamic ce are in spate profesionisti cu experienta, colaboratori de incredere si un sistem de lucru bine pus la punct.

Acest sistem ne ajuta pe noi sa ne organizam si eficientizam munca, sa furnizam produse si servicii de calitate – la un pret competitiv si avantajos pentru clienti, dar si sa putem personaliza si adapta orice lucrare la nevoile si dorintele celor care apeleaza la noi.

Acestea ne sunt principiile dupa care ne ghidam și pe care le punem, constant si cu pasiune, in aplicare. Zi de zi. Proiect cu proiect. Client cu client.

Iar sistemul nostru de lucru, in 6 faze, este dovada concreta. Si va invitam sa il testati!

Procesul de productie

Proiectarea lucrarii GardForjat

FAZA 1 – PROIECTAREA LUCRARII

Un specialist tehnic va desena proiectul folosind instrumente informatice moderne. Astfel se va realiza un model personalizat in functie de dimensiunile clientului.
Tot in etapa de proiectare se pot face modificari asupra formelor, ramelor, grosimilor de material folosit, ansamblelor metalice sau forjat ce se doresc a fi folosite. Periodic cu ajutorul imaginatiei clientilor nostri se nasc noi modele pe care mai tarziu le reproducem.

Forjarea elementelor si ansamblelor metalice GardForjat

FAZA 2 – FORJAREA ELEMENTELOR SI ANSAMBLELOR METALICE

Separat in sectia de forjare executam elemente si ansamble din fier forjat , pe care ulterior le vom folosi la interioarele gardurilor din fier forjat , portilor din fier forjat, balustradelor sau balcoanelor din fier forjat.

Asamblarea GardForjat

FAZA 3 – ASAMBLAREA

In faza de asamblare se aduna tot necesarul de materiale ce urmeaza a fi folosit: profile rectangulare pentru rame, platbanda pentru mana curenta, elemente sau ansamble din fier forjat, bare din fier plin amprentat, etc accesorii feronerie ce pot fi montate inainte de procesul de vopsire.

Vopsitoria GardForjat

FAZA 4 – VOPSITORIA

Pentru a durabilitate cat mai lunga respectam o procedura intalnita in mod deosebit in tarile cu o clima sarata. Cu toate ca nu este cazul la noi apreciem ca fiind o masura de siguranta in plus atunci cand discutam despre comportamentul anticoroziune,
Astfel ca inainte de aplicarea tratamentului de vopsire, aplicam lucrarii o solutie speciala anti-rugina care va proteja lucrarea de impuritatile ce pot proveni din exterior.
Ulterior urmeaza vopsirea unde vom aplica pana la 6 straturi de vopsea in camp electrostatic.
Dupa vopsitorie urmeaza lacuirea UV, proces important pentru rezistenta scoartei de vopsea in timp.

Ambalare si pregatire pentru transport GardForjat

FAZA 5 – AMBALARE SI PREGATIRE PENTRU TRANSPORT

Inainte de ambalare ne vom asigura ca lucrarea este perfect uscata in urma tratamentului de vopsire.

Montaj GardForjat

FAZA 6 – MONTAJ

Echipele noastre de montaj se vor deplasa la domiciliul dumneavoastra si vor instala lucrarea. In cazul in care in urma montajului vor exista retusuri de facut, acestea vor fi finalizate de catre noi. Datorita logisticii si diferentelor de costuri existente pe piata in momentul actual putem livra si monta produsele noastre in judetele: Ilfov ( Bucuresti), Giurgiu, Calarasi, Constanta, Covasna, Prahova, Buzau, Braila, Bacau, Vrancea, Galati, Ialomita. In cazul unor lucrari personalizate ne vom deplasa oriunde in Romania sau EU.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.