Intotdeauna ne dorim sa oferim clientilor nostri preturi accesibile – iar acest principiu face parte din politica de baza a GardForjat.ro. In acelasi timp, mentinem calitatea produselor si a serviciilor la un standard ridicat.

Cum reusim sa facem acest lucru? Experienta acumulata de-a lungul anilor, cunoasterea in detaliu a pietei si a domeniului in care activam, parteneriatele durabile si bazate pe incredere cu toti furnizorii, colaboratorii, angajatii si clientii nostri fideli, dar si strategiile de management eficient pe care le implementam constant – toate contribuie si se reflecta asupra preturilor practicate de noi.

In plus, pentru ca ne dorim sa va oferim inca un atu, suntem consecventi in a face reduceri semnificative la produse selectate!

Poarta auto fier forjat

Poarta auto fier forjat

Modelul GF18 este executat prin forjare din fier brut. Poate fi executata pentru deschidere batanta sau pentru deschidere de tip culisanta. Ideal pentru case moderne, stil clasic.

Pret lucrare: 3700 lei 3200 lei

Set porti fier forjat

Set porti fier forjat

Modelul GF4 este un model exclusiv din categoria de produse premium. Estetica si finisajele pline de rafinament fac ca acest model sa fie ideal pentru case moderne, stil clasic, stil rustic, stil contemporan.

Pret lucrare: 9600 lei 8300 lei

Poarta pietonala moderna

Poarta pietonala moderna

Este executata din profile metalice de tip "jaluzea", finisaje de calitate, grunduire si vopsire in camp electrostatic. Ideala pentru case moderne, stil minimalist.

Pret lucrare: 1240 lei 950 lei

Poarta auto culisanta moderna

Poarta auto culisanta moderna

Poarta acces auto executata din profile metalice poate fi de tip batanta sau culisanta pe role. Ideala pentru case moderne, stil minimalist, hightech house.


Pret lucrare: 4100 lei 3642 lei

Poarta auto batanta moderna

Poarta auto batanta moderna

Executata din profile metalice de tip "jaluzea", modelul GF10 este ideal pentru case moderne, stil minimalist, hightech house.


Pret lucrare: 4000 lei 3400 lei

Balcon fier forjat

Balcon fier forjat

Modelul expus este executat din fier forjat. Este ideal pentru case moderne, stil contemporan, stic clasic, stil rustic.


Pret lucrare: 830 lei 617 lei

Balcon modern

Balcon modern

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pret lucrare: 127 /ml

Poarta pietonala fier forjat

Poarta pietonala fier forjat

Modelul expus este realizat din fier forjat la dimensiuni standard. Este ideal pentru case moderne, stil clasic, stil rustic, stic contemporan.


Pret lucrare: 1200 lei 970 lei

Balustrada moderna

Balustrada moderna

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pret lucrare: 98 /ml

Balustrada fier forjat

Balustrada fier forjat

Modelul expus este realizat din fier brut prin forjare. Poate fi utilizat atat pentru balcoane, scari interioare, scari exterioare, terase, inchideri terase. Ideal pentru case moderne, stil clasic, stil contemporan, stil rustic.

Pret lucrare: 760 lei 585 lei

Preturile noastre se afla printre cele mai accesibile preturi de pe piata, mentinand o calitate artizanala.

Chiar daca discutam despre o confectie metalica standard sau despre o confectie metalica personalizata incercam sa mentinem preturi economice si in acelasi timp cu o calitate absoluta.

Pentru costuri cat mai precise ale produselor noastre avem nevoie de cateva detalii tehnice legate de dimensiuni cat si de exigente ale clientului.

Va rugam sa completati formularul de mai jos, iar un specialist GardForjat.ro va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.


CERE UN DEVIZ PERSONALIZAT