Poarta autoportanta

Poarta culisanta autoportanta – mai pe scurt …O solutie moderna pentru acces in curte! Sistemele de porti autoportante sunt noile solutii pentru porti culisante, fara sina terestra ( incastrata in sol) .
Portile culisante in consola nu ocupa spatiu util din curtea dvs, acestea glisand paralel cu gardul la fel ca si in cazul celor cu sina terestra incastrata in sol.

Domenii de aplicabilitate porti culisante / autoportante in consola
Avand lungimi generoase si viteza de deschidere mare sunt o alegere ideala in domeniul industrial/agricol/sportiv . Recomandam si sustinem ideea ca portile autoportante sunt o alegere buna si in domeniul rezidential atat timp cat deschiderea (lungimea metri liniari) din fata casei permite instalarea unui astfel de sistem .

Descriere /Functionalitate /sisteme de poarta autoportanta
Poarta autoportanta este sustinuta de un ghidaj in interiorul caruia se afla doua carucioare cu role. Ghidajul este sudat de corpul portii iar ghidajul cu role este prins intr-un bloc de beton. Functionarea portii nu este influentata de conditiile meteo nefavorabile ( zapada sau gheata) .
Porțile autoportante cod ATO sunt realizate din profile rezistente din otel , fiind disponibile ca unitate completă cu o lățime de deschidere de la 3 metri până la 12 metri. Structura este autoportantă.
Materialele folosite pentru executia portilor autoportante sunt produse in conformitate cu standardele de produs conform declaratiilor de la furnizorii de materie prima.
Sistemele de porti in consola sunt rezistente la variantii mari de temperatura asa ger sau canicula.

Beneficii poarta autoportanta in consola:

 • nu implica nici un fel de sina pe care sa culiseze poarta, ci doar un set de role, instalate in afara zonei de rulare a autovehiculelor.
 • nu exista riscul deformarii sinei
 • poate fi montata si pe un teren instabil
 • glisare usoara si functionare silentioasa
 • au o constructie robusta
 • au un design atractiv
 • montaj facil
 • ofera siguranta
 • intretinere minima si timp de functionare indelungat
 • lipsa vibratiilor autoturismului la intrare/iesire din curte
 • poate fi personalizata
 • viteza de deschidere mare

Modele si dimensiuni poarta autoportanta
De retinut ca indiferent de modelul ales, ( modificarea masei proprii) sistemul de poarta va beneficia de o glisare usoara si functionare silentioasa. Modelele de porti autoportante comercializate de noi sunt : ATO13 , ATO 14 …
Dimensiunea unei porti autoportante se stabileste in functie de spatiul de intrare in curte / dupa necesitatiile fiecaruia. Puteti selecta unul din modelele de porti afisate sau puteti opta pentru un model de poarta personalizat urmand ca modelul dorit de dumneavoastra sa fie adaptat pentru acest sistem .

Comanda o poarta autoportanta
Pasul 1 – Masoara deschiderea totala a spatiului sau casei tale
Pasul 2 – Alege un design atractiv pentru poarta autoportanta . In pagina curenta sunt multe modele pe care le propunem.
Pasul 3 – completeaza formularul atasat codului de produs

Ai intrebari?
Ne poti apela oricand de Luni pana Vineri intre orele 9.00 – 18.00 la numarul de telefon afisat 0734 984 149

Tags: poarta autoportanta, porti cantilever, poarta autoportanta in consola, kit poarta autoportanta, automatizare poarta autoportanta, kit poarta autoportnata in consola, porti autoportante, porti culisante fara sina, poarta in consola, automatizari porti autoportante, confectionare porti autoportante, productie porti metalice autoportante, porti culisante, porti glisante, sistem autoportant